Op dit moment werk ik als software-ontwikkelaar bij het Antoniusziekenhuis, maar ik ben op zoek naar een nieuwe uitdaging. Je kunt mijn CV hier vinden, en mijn LinkedIn-profiel hier.

In 2011 draaide mijn werk om Concradle, een online community met Cradle to Cradle als onderwerp. Cradle to Cradle is, in het kort, een duurzaamheidsfilosofie. In 2012 heb ik gewerkt bij M2X, waar ik met VLC heb gewerkt, en bij Fontys Hogescholen, waar ik wiskundelessen heb verzorgd.

Ik ben ook betrokken bij het organiseren van een aantal evenementen. Sinds begin 2010 ben ik lid van het team dat T-DOSE (een Open Source conferentie ieder najaar in Eindhoven) organiseert. Rond die tijd ben ik ook betrokken geraakt bij FOSDEM, een veel grotere conferentie in Februari in Brussel. Mijn betrokkenheid daar is het afgelopen jaar flink gegroeid. En ik ben ook lid van het team dat de Eindhovense Girl Geek Dinners" organiseert.

Afgezien van de eerder genoemde onderwerpen ben ik in veel verschillende dingen geïnteresseerd. Ik wil zo veel mogelijk leren, en dat heel mijn leven blijven doen. Ik ben informatica gaan studeren aan te Technische Universiteit Eindhoven, omdat ik gek was op wiskunde, taal en computers, en deze drie dingen in de informatica bij elkaar komen. Ik vind het heerlijk om diep in de wiskundige en taalkundige theorie te duiken. Ik heb ook met veel plezier vakken in andere richtingen, waaronder filosofie en psychologie, gevolgd. Na mijn reguliere informatica-opleiding heb ik nog een eerstegraads lesbevoegdheid informatica gehaald, en ik hoop dat ik in de toekomst nog veel gelegenheid zal vinden om mensen iets bij te brengen.