SHoBo

Uit Stack Wiki
Versie door Johans (Overleg | bijdragen) op 2 apr 2014 om 15:05

(wijz) ← Oudere versie | Huidige versie (wijz) | Nieuwere versie → (wijz)
Ga naar: navigatie, zoeken
Hoegaarden witbier

De SHoBo is de Stack Hoegaarden Borrel. Deze vindt met regelmaat plaats: over het algemeen iedere eerste dinsdag van de maand. In sommige gevallen wordt hier een uitzondering op gemaakt, bijvoorbeeld vanwege feestdagen of de Intro. Iedere SHoBo wordt per e-mail aangekondigd aan alle Stackleden.

Een SHoBo start doorgaans om 18:00 uur en duurt totdat het Stacklokaal sluit (22:30 of 23:30 uur). Gedurende die tijd zijn er openhouders aanwezig die de borrelaars voorzien van diverse dranken en versnaperingen, waaronder natuurlijk Hoegaarden. Tijdens SHoBo's worden er broodjes knakworst geserveerd en soms is er ook een bier-van-de-maand beschikbaar. Alle drankjes en versnaperingen worden afgeschreven van de Koelkast-accounts.

Afhankelijk van het weer is een SHoBo binnen, danwel in het Stacklokaal, danwel in de Bunkerbar, of buiten, op het grasveld voor Stack. De SHoBo's worden ook wel eens in een themajasje gestoken. Denk hierbij aan onder andere Halloween en Sinterklaas.

Zonder regelmaat wordt er op SHoBo's ook een PGP keysigning party gehouden. Als dit het geval is, wordt dat vooraf per e-mail aangekondigd.