[homepage] [activiteiten] [bordspelen] [kaartspelen] [rollenspelen] [halls of game] [mail ons]

AD&D (Advanced Dungeons & Dragons) mag gerust het bekendste rollenspel genoemd worden. Bij Stack lopen diverse spelers rond en iets minder DM's, maar er wordt niet gespeeld. Dat is ook meer iets voor 's avonds rond de eethoek. Unplugged wil toch het AD&D-en promoten, gewoon omdat dat een leuk spel is. Op de AD&D pagina worden spelers en DM's met elkaar in contact gebracht en kun je doorklikken naar campaign pagina's van leden.


Peter Suber bedacht ooit een spel waarbij het doel is de regels te veranderen. Dit spel blijkt een goede gelijkenis te vertonen met het proces van wetsvorming. Daarom rekenen we het tot de rollenspelen: je speelt als het ware een kamerlid. De nomic pagina bevat de initial ruleset, uitleg om het spel zelf te spelen en links naar nomic games die bezig zijn.


S.A.G. staat voor Stack Assassination Game. Momenteel ligt het een beetje stil, je gaat in de winter immers niet met een waterpistool lopen schieten, maar er zijn inmiddels al twee SAGs achter de rug. De SAG pagina bevat een archief van oude spelen en de aankondiging van nummer drie.