Bulletin Board

S.A.G. II -- Inhumation day


23 juni 1997, 12:02:00 -- Exit Stefan Vorstenbosch

Onderzoek toont aan: kroketten slecht voor het hart

Eindhoven, van onze correspondent
Stefan Vorstenbosch is vanmiddag, kort na het aanschaffen van zijn kroketten in de kantine van het RC in de rug geschoten. De kogel trof hem recht in het hart en het slachtoffer was op slag dood.

Zijn belager had al een aantal minuten op zijn gemakje achter Stefan gestaan en had dan ook flink zijn best moeten doen wilde hij van zo dichtbij nog missen. Doch later vroegen zowel slachtoffer als belager zich af of de kantine wel legaal was.

Helaas, helaas, dat is de kantine inderdaad. Stefan, we zullen je missen.


23 juni 1997, 08:30:00 -- Exit Johan van Selst

Hinderlaag op het Limbopad

Eindhoven, SNN
Vanochtend heeft Johan van Selst een nat einde gevonden op het beruchte limbopad. Zijn belager schoot hem neer met een fleurig gekleurde Supersoaker XP 15. Johan was op weg naar het auditorium, volledig geconcentreerd op het tentamen Implementatie van databases, dat hij samen met zijn assassin moest maken. Laatstgenoemde raakte even achterop toen de stoplichten hem dwarsboomden, maar wist Johan na een wilde inhaalactie toch nog in zijn nek te schieten voor die het doorhad.

Zo blijkt maar weer dat het altijd de moeite loont voorspelbare acties en routes te vermijden. Laten we hopen dat Johan posthuum in ieder geval nog slaagde voor db-impl.


20 juni 1997, 17:57:00 -- Exit Sander Baltussen

Oh, how the mighty have fallen...

Eindhoven, van onze correspondent
Opnieuw is een slachtoffer gevallen even buiten het RC. Sander, de verdedigende kampioen, is zonder al te veel ceremonie neergeschoten. 'Nuff said.

19 juni 1997, 18:07:00 -- Exit Janjaap van Velthooven

Slaat de paranoia toe?

Eindhoven, van onze verslaggever ter plaatse
In vol daglicht en temidden van vele getuigen is Janjaap van Velthooven zojuist gedood. Terwijl hij zijn veter strikte meters verwijderd van een off-limits gebied, besloop zijn belager hem, gewapend met een waterpistool. Het lijkt er op dat Janjaap niet wist wat hem raakte. Waarschijnlijk komt dit omdat hij zelf geheel gefixeerd was op zijn eigen doelwit...

Janjaap: "Ik deed net of ik mijn veter strikte zodat ik wat achteraan de groep zou komen, maar die verdomde **CENSUUR** bleef ook rondhangen. Bleek uiteindelijk dat hij mij moest hebben..."

Zo blijkt dat het misschien niet zo'n goed idee is je slachtoffer bij Stack op te wachten, aangezien jij ook wel eens opgewacht kan worden.


17 juni 1997, 23:00:00 -- Exit Boris Ammerlaan

Een tragisch einde

Eindhoven, SNN
Dinsdag 17 juni jongstleden is het eerste slachtoffer in "SAG II -- Inhumation day" gevallen. Het doelwit, Boris Ammerlaan, werd in zijn eigen woning in koelen bloede neergeschoten door een vooralsnog onbekende dader. Boris: "Ik wist zijn naam niet eens."

Getuigen verklaarden dat de moord bijzonder gedurfd was en dat het slachtoffer "niet wist wat hem overkwam." Desgevraagd vatte Boris het gebeuren als volgt samen: "Klop, klop, `Boris, er is bezoek voor je.' Ik doe de deur open, sprits."

Wij raden de deelnemers met klem aan te slapen met een geladen wapen onder het kussen.


16 juni 1997, 14:30:00 -- SAG II Starting *NOW*

Alle spelers hebben zojuist hun eerste opdracht gekregen. De eerste opdracht is straightforward, daarna wordt de keus geboden tussen meerdere moeilijkheidsgraden.


S.A.G. II pagina
S.A.G. pagina