Welkom bij Unplugged, het stekkerloze Stackdispuut!

"Unplugged: omdat de Stacker er soms even uit moet."

Unplugged is het jongste, actiefste en grootste Stack dispuut. De naam zegt het al: ons dispuut richt zich op alles wat zonder stekkers kan, maar in de eerste plaats gaat het om spelletjes. Zie het huishoudelijk regelement voor onze doelstelling en andere weetjes.

Wij van Unplugged vinden dat Stackleden die alleen maar computerspelletjes spelen wat missen in hun leven. De leukste spelletjes zijn immers spelletjes die je samen doet, met een mens voor je in plaats van een beeldscherm. Daarom zul je op deze pagina geen informatie vinden over een patience toernooi, noch de laatste high scores uit de Commodore 64 "Win een ShoBo consumptie" wedstrijd. Wel hopen we langzaamaan deze pagina te vullen met allerhande informatie over spellen en spelletjes die je samen kunt doen.

Het Unplugged bestuur telt momenteel drie leden, het dispuut zelf bij de laatste telling zestien. We hebben op dit moment de volgende spellen in onze eigen speel-o-theek:

Daarnaast hebben we de volgende spellen in bruikleen:

Deze voorraad wordt uiteraard jaarlijks uitgebreid. Voor eventuele suggesties wat we verder zouden moeten aanschaffen kun je ons mailen.


[homepage] [activiteiten] [bordspelen] [kaartspelen] [rollenspelen] [halls of game] [mail ons]