[homepage] [activiteiten] [bordspelen] [kaartspelen] [rollenspelen] [halls of game] [mail ons]

Risk

Risk is het enige (en dus populairste) bordspel dat bij Stack gespeeld wordt. Risk is cool. Risk is heftig. Risk is puik. Risk is ruig. Risk is moord en doodslag. Risk is stevig raggen, hakken, beuken en stampen. Kortom, Risk is het beste dat je kan overkomen bij Stack.

Daar lopen inmiddels al een paar beruchte spelers rond, wiens naam de anderen doet sidderen en beven van angst en bewondering. Zij hebben oorlog en verraad tot een kunst verheven en gewone stervelingen kunnen er slechts van dromen ooit een fractie van hun glorie te vergaren...

Zo'n populair spel moet natuurlijk een scorelijst hebben, zodat prestaties beloond kunnen worden. Daarom is er de risklist. Op die lijst wordt bijgehouden wie hoevaak gespeeld heeft en hoe goed ze dat deden. Elk trimester beginnen we opnieuw met tellen, omdat anders op den duur de top drie vastroest. Het huidige seizoen is het derde en is begonnen op 1 december 1997. We werken deze keer met een experimentele puntentelling. Naar verwachting zal ook die wel problemen opleveren maar we kunnen nu eenmaal niet verwachten dat we het zaakje na twee keer al voor elkaar hebben.

Vorige seizoenen

  1. Trimester 96/97 III
  2. Trimester 97/98 I

RoboRally

Het is zover! De centen zijn besteed! RoboRally is here to stay!

Al meteen na aanschaf was RoboRally een ware hit. Geschikt voor acht personen maar liefst en dat hebben we geweten bij Stack. Er staan momenteel meer stoelen bij de zithoek dan bij de computers. Dat mogen wij van Unplugged graag zien.

Er is spontaan een scorelijst gemaakt, maar het is de vraag wat daar precies op bijgehouden moet worden. Het lijkt zinvol om in ieder geval de winnaar te noteren, maar het aantal deelnemers is misschien ook wel nuttig om te weten. Suggesties graag.